За сайта Инвитро България

Инвитро България стартира през 2009 г. и e създаден от млад екип, който е необвързан и независим. Ние сме млади, амбициозни и мотивирани хора, за работа в полза на бъдещите родители. В България семействата с репродуктивни проблеми са много и нашите усилия и стремеж, ще бъдат насочени изцяло към задоволяване на техните информационни потребности.

Нашето желание и основна цел е Инвитро България да стане информационния портал, който ще отговори на нуждите на всички тези семейства, като предостави богата и достъпна информация за целия път на лечение на стерилитета.

Предлагаме богата информация за инвитро процедурите, за проблемите на бременността, за бъдещите мами, а също и каталог на здравни и инвитро центрове и специалисти.

Предлагаме актуални новини и най – важното от нормативната база на НЗОК и фонда за Асистирана репродукция. Ще се радваме, потребителите на сайта, да станат наши редактори, да дават препоръки и нови предложения. Надяваме се с въпроси и коментари, да ни показвате пътя, който трябва да следваме, за да отговаряме на Вашите очаквания и изисквания.

Back to top button