Упражнения за по-добър оргазъм

Специалисти по сексология от Западна Европа разкриха уникален метод, чрез който дамите могат да постигнат много по-силен оргазъм.

Технологията на съвършенството включва изключително лесни упражнения, които гарантирано ще накарат вашия партньор да мечтае за следващата среща. Освен че не са трудни за изпълнение, специалните движения имат още едно основно преимущество и то е, че могат да се изпълняват на всяко едно място, без останалите да разберат за това.

Всъщност, тренировката се състои от циклично свиване и отпускане на женските полови мускули. Бъдете уверени, че това простичко упражнение има невероятно тонизиращ ефект върху ерогенната зона и е най-добрата подготовка, която можете да си представите.

Инструкторите съветват първия път да опитате с една встъпителна серия от десет повторения. На следващия ден започнете постепенно да увеличавате броя на повторенията и сериите, но без да изпадате в крайности. Ще разберете, че сте досигнали най-добрата си форма след около две седмици, когато ще бъдете в състояние да изиграете на един път 10 серии от по 50 повторения.

Изпълнявайте упражнението навсякъде: у дома, под душа, на работна среща, в кафене или на разходка в парка. Все пак не прекалявайте, защото е напълно възможно сами да си направите лоша шега, която ще провали добрите ви намерения.

За успешната връзка е изключително важно и общуването между партньорите. Ако между вас няма разбирателство и доверие, всичките ви усилия ще бъдат напразни. Открийте обикновените удоволствия от живота и им се насладете в пълен размер. Решавайте заедно кръстословица, разходете се сами сред природата или отидете в пълния с хора супермаркет – това решавате самите вие.

Back to top button