Инвитро центрове

Медицински център по репродуктивно здраве New Life

ЗАЩО NEWLIFE ?
• Водещото ноу-хау на Израел в репродуктивните технологии е в New Life

Ние сме първият ин-витро център в България, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии на българския пазар. В Израел изследователската дейност в тази област е много напреднала, тъй като правителството предоставя пълно финансиране на всички проведени асистирани репродуктивни процедури за една двойка, независимо от техния брой, до раждането на 2 деца.

• Екипът на New Life – преминал престижно обучение в чужбина

Медицинският управител на New Life д-р Добринка Петрова и главният ембриолог на клиниката доц. д-р Румен Димитров са опитни и високо квалифицирани специалисти, преминали специализации и обучения в чужбина. Целият медицински екип на клиниката е завършил успешно престижно обучение в известните еврейски болници Адаса в Йерусалим и Асута Ришон близо до Тел-Авив.
Всички наши специалисти, както и административният персонал на клиниката, владеят английски език на много добро ниво. Някои от нашите специалистите също владеят немски език и иврит. Нашият екип е отворен за комуникация с чуждестранни пациенти.

• Световно признати имена в ин-витрото – консултанти на медицинския екип на New Life

Всички клинични практики в медицински център New Life следват модела, установен от нашите консултанти – проф. Нери Лауфер,един от първите лекари в света правили човешко ин-витро, основател на ин витро центрове в Съединените Щати и Израел, и д-р Анат Сафран, световно признат ембриолог с над 30 години опит в сферата на асистираната репродукция. Те участват при определяне на диагнозата и метода на лечение за всеки пациент.

• New Life – оборудван с апаратура от най-висок клас

Центърът разполага с модерна апаратура, включително най-новата микроманипулационна система на Eppendorf за ICSI оплождане – TransferMan 4r и бенчтоп инкубатор (benchtop incubator) с 10 отделения. Този вид инкубатор поддържа много по-постоянни стойности на температура, pH и въглероден диоксид при отваряне от стандартните инкубатори. Това е важно условие за една успешна ин-витро процедура.
Сигурността на яйцеклетките, сперматозоидите и ембрионите е подсигурена и от индивидуално аварийно захранване, което гарантира постоянство на параметрите, дори и в случаите на прекъсване на електричеството.

• В New Life не се отказваме от трудните случаи

Нашият екип гледа на трудните случаи като на предизвикателство, с което може да се справи. Много от нашите пациенти са имали неуспешни процедури, преди да дойдат при нас и да реализират своята мечта да станат родители. Някои от членовете на нашия екип активно се занимават с изследователска и научна дейност и имат немалък брой публикации зад гърба си. Това им позволява да са винаги в крак с новостите в репродуктивната медицина и да ги прилагат в клиничната си практика за благото на нашите пациенти.

• За нас, в New Life, всеки пациент е специален

Нашите специалисти подхождат индивидуално към всеки пациент и обръщат внимание както на медицинската страна на лечението на безплодие, така и на човешката и емоционална история на пациента. Затова много от пациентите ни поддържат връзка с лекаря, помогнал им да изградят своето семейството, дълго след края на процедурите си.

 

България
4000 Пловдив, ул. „Македония“ 2Б
телефон: +359 32 693 693
www.newlifeclinic.bg

Тагове

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Close