Мариела Великова: Майки за донорството

Тръгнахме като „Донорска програма“ на фондация „Искам бебе“. Донорите ставаха все повече и повече и успехите наложиха създаването на фондация „Майки за донорството“, за да централизираме действията си за още по-големи успехи. Заедно с „Искам бебе“ продължаваме да сбъдваме мечти.

Всеки донор, без значение дали е бил придружаван от нас или не може да се обърне към нас за помощ и при нередност или незаконоосъобразност подаваме сигнали в Агенцията по трансплантация. Фондацията следи за стрикното спазване на Наредба 28/2007г., а скоро предстои да създадем Етичен кодекс за донорството. До нас е Изпълнителна Агенция по трансплантация.

 Стартираме на 01 септември с над 40 информационни билборда в 20 града на България и брандиране на автобуси от градската мрежа. Със съдействието на медиите: Нова телевизия, БТВ, ТВ7 и Нюз7 – наши медийни партньори, както и печатни издания – Грация, ОК. ,Кенгуру, Моето дете, Мениджър, ежедневници и електронни медии, а се надяваме да се включат и още. .

 Всички обединени, всяка една от тях ще информира за донорството, за акта на дарение, начините и законосъобразността.

 Тук е мястото да благодарим специално на Ирина Тенчева, Мария Гроздева и Ива Дойчинова, които първи се отзоваха на апела ни и застават с лицата си в кампанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button