Енергията

Ти можеш истински да дариш своята светлина на другите само, ако ти също си способен да я дадеш. Ти трябва да си научил урока, дали можеш и дали трябва да дариш светлината на всеки. Ако не си научил

   урока, твоята енергия изтича в бездънна яма и ти постоянно ще се чувстваш слаб и изтощен.

Винаги трябва да балансираш енергията между мъжа и жената. Да усещаш вибрацията и да я възприемаш. Особено, когато вървиш през процес на духовно развитие. От първостепенна важност е да се свържеш със своята енергия.

Тогава ще бъдеш по-осъзнат за това кой си ти наистина и ще успееш да се разграничиш енергийно от своето обкръжение. Твоята светлина ще бъде забелязана. Това ще привлече към теб това, което ще наречем сродни енергии. Но трябва също да се има в предвид процеса на отдаване на енергията,защото има хора, които се „ хранят „ с енергията от други хора.Това са хора или други обекти, например средата, в която работите, които се хранят с вашата енергия. Те ти отнемат енергията без да ти дават нищо в замяна. Ако не си способен да се предпазваш в такова обкръжение – ти засядаш. Тук говорим за така наречения – енергиен вампиризъм. Много малко хора отдават значение на този факт, но в практиката си по-голямата част от хората, които страдат от депресии са именно вследствие на отдаването на енергия през деня на работното място и вечерта се чувстват уморени и неспособни за каквато и да е и имат главоболие …. В този момент ти идва да разкъсаш всичко около теб, всички връзки с останалите енергийни полета и всичко онова, което разкъсва връзките между теб и останалите около теб.

На нивото на душата ние всички сме равни. На нивото на проявлението обаче- не. Някои хора са по-способни да позволят на своята вътрешна светлина да свети в сравнение с други. Ако не признаем това, ние даваме на енергийните вампири свободен достъп. Особено хората, които излъчват повече светлина и които имат много да дадат, трябва да предпазват себе си. Бъдете осъзнати за това на какво и на кого давате своята енергия. Не всеки е готов да получи това, което вие имате да му дадете. Не позволявайте вашите най-ценни дарове да бъдат взети от хора или организации, които не отговарят на вашата вибрация.

Винаги си казваме , че трябва да даряваме любов. Да, ама не. Любовта наистина е енергията на приемането. Тя е вибрацията на „да“ и безусловната обич, но трудността идва от това да осъзнаем на какво точно казваме това „да“.
От личен опит знам колко е важно да се научим да казваме „не“. Много е важно тук да отбележим и средата в която живеем, най близките ни, приятелите. Защото нашите близки ни вършат много лоша услуга, когато казват „да“ на неща у нас самите, които не би трябвало да бъдат подкрепяни. Както и обратното.

Енергията на „не“ е мечът на различаването и именно чрез него ние в най-голяма степен очертаваме нашата индивидуалност, разграничаваме това, което искаме за себе си от това, което не искаме. Именно тук получаваме мъдростта и опитността в живота, която ни е необходима, поставяме граници между нас и другите, които водят до по-голяма свобода нашата душа,това е свободния полет на“ Азът.“ Това е танцът на светлината и любовта,това е силата която е вътре в нас и ни движи, влезте „вътре“ на царството на собствената си душа- енергия!!!

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button