Ембриолог Георги Дойчев

Ембриолог Георги Дойчев е клиничен ембриолог от 2005 г. , сертифициран е като специалист от Европейската асоциация по репродуктивна медицина и ембриология през 2010 г.

Притежава солиден опит в Ин витро техниките: Класическо IVF, ICSI, замразяване на яйцеклетки и ембриони, замразяване на сперматозоиди и биопсичен материал, TESE, PESA, асистирано излюпване, култивиране до стадий бластоцист, ембриотрансфер.

Завършва специалностите Молекулярна биология и Генетика в СУ „Св. Климент Охридски“ през 2005 г.
Започва кариерата си в първата частна акушеро-гинекологична болница в България в края на 2005 г. в новооткритата там Инвитро лаборатория. Има завършен курс по ембриология в университета в Lubeck, (Германия) през 2006 г. През 2008 г. в продължение на година специализира и работи в частната клиника Ledra в гр. Никозия (Кипър), където натрупва ценен опит в интернационален екип от специалисти от Швеция и USA.

От 2009 до 2011 г. е главен ембриолог в новооткритата частна болница „Свети Лазар“ в гр. Скопие (Македония). Там работи с едни от най-добрите и изявени клиницисти в страната и дава значителен принос за популяризирането и.

Понастоящем работи в МЦ „Афродита“. В момента центърът е от най-добрите по отношение на ефективността на лабораторията и грижите за потърсилите услугите му. Има множество участия в международни семинари, симпозиуми, работни срещи, курсове, обучения. Обучавал е специалисти, които работят в други Инвитро центрове в България. Владее английски език.

Свързани статии

Back to top button