5 съвета как да изберем дрехи по време на бременността

5 изключително полезни съвета за избор на рокля за бременни, по време на бременността, така, че да запазите пълен комфорт във вашите дрехи, да се чувствате по-свободно и дрехите да подчертаят красотата Ви.

В днешни дни голямо количество дизайнери определено правят живота на бременните по-лесен с уникални и интересни модели рокли и блузи, носещи необходимия комфорт. Ето нашите 5 съвета за избор на рокли, дънки и други.

Не взимайте дрехи по вас!
Това е изключително голяма грешка. Освен дискомфорта, който ще усещате всеки път, докато носите прилепналата дрехи, то може макар и минимално тя да повлияе на бременността и на растежа на плода. Никой лекар не би ви препоръчал подобно облекло.

Купувайте, винаги един – два размера по-големи рокли.

Дами, роклите, които ще си купите трябва да изглеждат добре, но и да са по-свободни. Разбира се не прекалявайте с широчината на дрехите за да изглеждате добре. Препоръчително е да пазарувате рокли и други дрехи след 6-тия месец, като се съобразите и купите един – два размера по-голяма дреха, за да може да ви е по мярка след 8-мия месец.

Не забравяйте, че бельото трябва да е подходящо.
Не си мислете, че досегашното ви бельо ще ви става. Много е важно да се избира подходящо бельо, поради факта че по време на бременността млечните жлези повишават размера на и гърдите се уголемяват значително.

Купувайте по-широки дънки.
За съжаление и краката се подуват, и дънките и панталоните от гардеробът Ви няма да ви свършат работа след третия месец. Основната причина е повишаване на теглото и отоци по прасците и глезените.

Купувайте дрехи според сезона.
През зимата се старайте да избирате по-дебели и топли дрехи, които не тежат много, като кожени шуби и прочие, за да не притискате плода. През лятото в най-големите жеги е добре да си купувате възможно най-свободните потници, рокли, блузи и т.н.

Бонус съвет!
Не отделяйте големи финанси за дрехи за бременност. В крайна сметка тези дрехи няма да са ви от полза след няколко месеца. Разбира се могат да ви свършат работа отново и това би било чудесно.
Надяваме се да сме били полезни с тази статия и ви пожелаваме да се чувствате удобно в дрехите си по време на бременността.

Свързани статии

Back to top button